Öt autó, hogy a gyereked (is) cool legyen

Nincs olyan autó, amit egy apa ne tudna reprodukálni.

Az autó csajmágnes, ha 50 éves vagy, ha csak nyolc. Sőt, a 10 év alatti sofőrök még keményebbnek tűnnek a lányok szemében, hisz jogsi nélkül vezetnek. Innentől kezdve már az sem számít, hogy apától kapták a kocsit, sőt, nélkülük egyik darab sem nézne ki ilyen jól.

SÖTÉTLOVAG BATMOBIL

Egy gyerek- és autófanatikus apuka találmánya az első darab. Az apa kis csapatával, pár napos gondos munka után hozta létre az éjfekete csodát, amelyet az igencsak erősen Batman-rajongó fiának készített. A hatás nem maradt el.

JAMES BOND JR.

Kép
forrás: www.fatherly.com

A kínai autómérnök, Lingziluo nem akart mást, csak, hogy a gyerekének a legmenőbb kocsija legyen a világon. Összességében belekerült vagy tizenötezer dollárjába, de sikerült! Lehet, hogy kicsit túl is teljesítette a tervet, az autó akár 135 km/h sebességre is képes.

VILLÁM MCWHEEL TUNNING

Sok gyerek csak nézi a Verdák című filmet és álmodozik, Evan Burgess bezzeg megcsinálta! Megszerezte kedvencét, Villám McWheelt, majd az "öreggel" közösen feltúrbózta, így apjának büszkeséget, magának pedig egy igazi verdát szerzett.

NYELES CADILLAC

gif

Ok, itt elismerjük, hogy ez inkább a “tolónak” ad büszkeséget, a pici annyira nem érzékeli a luxust, bár a króm (?) visszapillantóra rápörgött.

“RAKÉTAUTÓ”

Kép
forrás: www.fatherly.com

Mit csináljon valaki, ha egyszerűen nincs szíve kidobni egy második világháborús bombát, pláne, ha hatástalan? Hát, épít a gyereknek egy kocsit. DL Montoya ráadásul mindössze egy dollárból hozta össze az autót, igaz, 1955-ben. Csoda, hogy ebben az évben az év apájának választották?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Ezekkel vigasztald apát
Még több cikk neked

Előfizetés