Üdvözöld a babát egyedi módon

A terjengős Facebook galériák kora lejárt.


Megérkezett. Nagy öröm a családnak, érdekes tartalom az ismerőseink számára. Az új baba megszületése számtalan Facebook-posztot, galériát generál majd, és az Instagram ereje is megkétszereződik, ha babafotókkal van tele. A köszöntés eme módjai kétségtelenül sok emberhez eljutnak, de nem a legelegánsabbak az új jövevény hírének szétkürtölésére.

E-card

Kép
forrás: www.paperlesspost.com


Az E-card egyszerű és elegáns megoldás, ráadásul akár még meg is tervezik nékünk, például a Paperless Post. Fotót, keretet, szöveget és egyéb designelemeket választhatunk, hogy még inkább kifejezzük gyermekünk - általunk megelőlegezett - személyiségét.

Üdvözlő honlap

Kép
forrás: www.fatherly.com

Az, hogy a gyerekednek már a születése időpontjában saját internetes oldala van, egyszerre jelzi, hogy az újszülött a kor gyermeke és, hogy szülei a lehető legvagányabb módon képesek az információk közlésére. Ráadásul a barátaink nem kapják az arcukba a kéretlen fotókat, csak akkor lépnek be, ha kíváncsiak rá. A Squarespace vagy Wix segít neked létrehzoni az oldalt.

Trükkös kártyák

Kép
forrás: www.etsy.com

Kicsit térjünk vissza a fizikai világba. Az első két köszöntési darab önmagában nem él, a PC-nk vagy a telefonunk jeleníti meg, a kézzel fogható kártya viszont minden eszköz nélkül működik, bármikor ránézhetünk és bárhova kitehetjük, nem kell áramforrás a közelébe. A www.etsy.com-on rengeteg inspirációt találhatunk.

Do it yourself

Kép
forrás: www.tinyprints.com

Ha nem tetszik egyik ötlet sem, mixeld össze, vagy csak vedd át a számodra kedvelt elemeket. Például a Tinyprintsen megcsináltathatod a grafikát és a képet, aztán úgy vágod formára, ahogy szeretnéd, a borítékot is olyan anyaggal béleled, amiyennel akarod. A vintage-bébik ráadásul a legmenőbbek lesznek a hipsterek világában.

Olvasd el ezt is!
Még több cikk neked
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki

Valld be nyugodtan, néha te is csinálsz ilyeneket!

Elolvasom
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Elolvasom
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista

A házimunka az életünk része, ezért szülő és gyerek egyaránt akkor jár jól, ha már egészen apró korban rászoktatjuk a leszármazottainkat néhány alapvető feladatra, például hogy...

Elolvasom

Előfizetés