Sikerült elkapni a fogtündért!

Forrás: www.huffingtonpost.com

Egy apuka lefilmezte a titokban beszálló lényt, és a bizonyító erejű, hiteles felvételeket a gyerekeinek is megmutatta.

Hazánkban nem olyan régen kezdtek érdemben foglalkozni a gyufásdobozokba rejtett tejfogakkal, tőlünk nyugatabbra, főleg az Egyesült Államokban már régóta felajánlották azokat a fogtündérnek. A mitikus lény a kihullott fogakért cserébe ajándékot, legtöbbször pénzt csempészett a párnák alá. A szülők persze együttműködtek a furcsa szerzettel, jól felfogott érdekük, hogy a gyermek számára zökkenőmentes vagy játékszerű legyen a tejfogaktól való búcsú. Hogy kiben, mikor merül fel, hogy egy nem létező lényról beszélünk, teljesen változó, ám Daniel Hashimoto videója döntő érv lehet minden vitában.
Az animátor olyan filmekben dolgozott eddig, mint a Kung-fu panda vagy a Karib-tenger kalózai 2., ezúttal azonban a fia, James számára készített egy kisfilmet. A fiú legnagyobb vágya az volt, hogy láthassa a fogtündért, és sikerült is neki! Sajnos, nem élőben, hanem "rejtett kamerás" felvételen, de a hatás így sem maradt el. A videóban egyébként látható, az apa több fikciós filmet is készített már fia számára, de ezt valódiként adta el neki. Kétségkívül élethű lett, erősen győzködnünk kell magunkat, hogy nem kitaláció!

Olvasd el ezt is!
Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem