A póniautó minden gyerek szívét elrabolja

A Mustang gyerekváltozatát legszívesebben megtartanád magadnak.

A Ford és Fisher-Price bemutatta minden idők legmodernebb Power Wheels kisautóját. Az Smart Drive™ Mustang meglepően élethű, él a hi-tech adta lehetőségekkel, ráadásul gyors és környezetkímélő, mivel elektromos hajtású. Tökéletesen megfelel arra célra, hogy a gyermekünk nagymenőnek érezze magát, de végig biztonságban legyen. A gyerekméretű Mustang kék és rózsaszín árnyalatokban kapható, és ugyanazokat a technológiákat kínálja, mint a „nagy testvér”, a V8-as motorral hajtott eredeti GT.

Kép

“A Mustang az egyik legkelendőbb sportkocsink. mondta el Gary Collins, a Power Wheels vezető formatervezője. A Smart Drive Mustang esetében valósághű vezetési élményre törekedtünk, ami minden eddiginél több izgalmat kínál a gyerekek számára.”

A Smart Drive rendszer újdonságnak számít a Power Wheels kisautóiban, aminek révén sok biztonsági rendszer beépíthető a járműbe:

- Kipörgésgátló: a számítógép érzékeli a kerék kipörgését, és szabályozza a villanymotor teljesítményét, hogy az autó egyenletesen haladjon a vizes füvön vagy az egyenetlen talajon is

- Stabilitás ellenőrzés: Egy dőlésérzékelő jelzi, ha az autó már közel jár ahhoz, hogy veszélyes szögben megbillenjen; ilyenkor leállítja a motort, hogy megelőzze a borulást

- Digitális sebességvezérlés és akkumulátor-ellenőrzés: A szülők egy LED háttérvilágítású érintésvezérlésű felületen beállíthatják a jármű legnagyobb sebességét (1,5 és 8 km/óra között), és ellenőrizhetik az akkumulátor töltöttségének szintjét

- Lassú indulás és megállás: Az egyszerű kikapcsolás/bekapcsolás helyett a villanymotor immár fokozatosan gyorsít és lassít

Kép

Vezetés közben a beépített hangrendszert is tesztelheti a fiatal sofőr, valódi motorhangok zúgnak fel minden egyes gyorsulásnál vagy lassulásnál, de, ha ezt el akarják nyomni a gyerekek, egy jack csatlakozóval saját zenéiket is bömböltethetik út közben.

A Smart Drive Mustang már látható a Los Angelesi Nemzetközi Autókiállításon. A kisautó decembertől vásárolható meg 359,99 USD fogyasztói áron. A viszonteladók listája a www.PowerWheels.com honlapon található.

Még több cikk neked
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?

Adunk néhány tippet, hogy a mozi igazán élmény lehessen!

Elolvasom
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka

Nem semmi lesz majd később ilyen gyerekkori fotókat visszanézni!

Elolvasom
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek

"Nem titok és szerintem nem is szégyen, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől tartok egy kicsit, sőt, olyanok is, amikre gondolni sem akarok, mert félelemmel töltenek el."

Elolvasom

Előfizetés