Egy úr a kórházban is úr!

Grant nem foglalkozik azzal, érti-e a baba gesztust, ő megteszi tőle telhetőt.

Mennyire fontos az első benyomás? Egyesek szerint kell némi idő, míg valakit megismerünk, mások szerint egy pillanat alatt eldől minden. Grant egészen biztosan az utóbbi kategóriába tartozik.
A 18 éves fiúnak unokahúga született, és elhatározta, méltóképpen köszönti az új jövevényt. Felvette az öltönyét, kedvenc nyakkendőjét és így indult a kislányhoz. Grant vicces látványt keltett a kórházban, hisz eddig senki sem vette ennyire komolyan a "feladatát". Húga, Iris le is fotózta, a képet pedig közzétette Twitter oldalán. A posztot több mint hatvanezren osztották meg, így ma már elég sokan tudhatják, mennyire snájdig is ez a Grant fiú.

Kép

"A nővéremnek kisbabája született és a bátyám öltönyben jött meglátogatni az „első benyomás dolog miatt” - tette közzé a posztot Iris, aki elmondta, bátyjától nem idegen ez a hozzáállás, sokszor kiöltözik, akár ok nélkül is, és általában lapul nála sütemény, hogy megvendégelje ismerőseit.

Kép

Édesanyjuk egészen pontosan megfogalmazta, mi is zajlik Grant fejében.
„Rendkívül izgatott és büszke volt, hogy unokahúga születik. Kiöltözése egyszerre volt a tisztelet jele és az unokahúga érkezése felett érzett öröm kifejezése”
Az új jövevény vélhetően egy kósza momentumra sem emlékszik majd Grant díszes öltözékéből, de szerencsére van több tízezer ember, aki majd elmeséli neki, mert ezt a látványt nehéz elfelejteni.

Még több cikk neked
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ

Szabó Győző két gyerek büszke édesapja: egy 21 éves nagylányé és egy 7 éves kisfiúé. Az Apa Magazin legújabb számának címlapfotózásán fiával, Misivel pózólt - mi pedig két póz közt kifaggatuk őt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem