Egy úr a kórházban is úr!

Grant nem foglalkozik azzal, érti-e a baba gesztust, ő megteszi tőle telhetőt.

Mennyire fontos az első benyomás? Egyesek szerint kell némi idő, míg valakit megismerünk, mások szerint egy pillanat alatt eldől minden. Grant egészen biztosan az utóbbi kategóriába tartozik.
A 18 éves fiúnak unokahúga született, és elhatározta, méltóképpen köszönti az új jövevényt. Felvette az öltönyét, kedvenc nyakkendőjét és így indult a kislányhoz. Grant vicces látványt keltett a kórházban, hisz eddig senki sem vette ennyire komolyan a "feladatát". Húga, Iris le is fotózta, a képet pedig közzétette Twitter oldalán. A posztot több mint hatvanezren osztották meg, így ma már elég sokan tudhatják, mennyire snájdig is ez a Grant fiú.

Kép

"A nővéremnek kisbabája született és a bátyám öltönyben jött meglátogatni az „első benyomás dolog miatt” - tette közzé a posztot Iris, aki elmondta, bátyjától nem idegen ez a hozzáállás, sokszor kiöltözik, akár ok nélkül is, és általában lapul nála sütemény, hogy megvendégelje ismerőseit.

Kép

Édesanyjuk egészen pontosan megfogalmazta, mi is zajlik Grant fejében.
„Rendkívül izgatott és büszke volt, hogy unokahúga születik. Kiöltözése egyszerre volt a tisztelet jele és az unokahúga érkezése felett érzett öröm kifejezése”
Az új jövevény vélhetően egy kósza momentumra sem emlékszik majd Grant díszes öltözékéből, de szerencsére van több tízezer ember, aki majd elmeséli neki, mert ezt a látványt nehéz elfelejteni.

Még több cikk neked

Előfizetés