Egy apa megélte az igazi karácsonyi mesét

A történet fordulatokban gazdag, és olyan véget ér, ami már álomszerű.

Szívmelengető karácsonyi történetet osztott meg olvasóival az Independent. Lamar Austin biztonsági őrként dolgozott az amerikai New Hampshire-ben. A férfi frissen helyezkedett el, felesége már állapotos volt, amikor megkapta a munkát. Karácsonykor épp a próbaideje felénél járt, amikor az asszonynál beindult a szülés. Lamar a kórházba rohant, hogy a felesége mellett legyen a nagy pillanatban. A momentum azonban kicsit hosszabb lett, a péntek esti vajúdás után vasárnap hajnalban született meg a baba.

A kicsi egyébként a család negyedik gyermeke volt, idén pedig nem volt nála gyorsabb az államban, ő lett az újév első bébije. Az örömbe üröm is vegyült, mivel Lamar a kórházban virrasztott, kihagyta a műszakját, a főnöke pedig sms-ben elegánsan kirúgta.

Kép

A történet azonban nem ért itt véget. Egy helyi újság lehozta a sztorit, ami után egy volt önkormányzati képviselő gyűjtést indított, hogy megsegítsék a pórul járt apukát.Végül közel 2200 dollár jött össze, ráadásul a felhívásra reagált egy cég is, aki alkalmazta Lamart. Így lett 2017-ből az egyik legjobb év Lamar számára.

A történetet bővebben is elolvashatod ITT.

Még több cikk neked

Előfizetés