Nő a meddőségi problémával küzdő férfiak száma

Az elmúlt 80 év nemzetközi statisztikái szerint a férfiak spermiumszáma egyenletesen és drasztikusan csökkent, kb. 35-40 évente feleződött.

A társadalolmban még mindig az a tévhit él, hogy a sikertelen fogamzásért, a korai vetélésért elsősorban a nők a felelősek. Az elmúlt évek statisztikai adatai erre rácáfolnak. Azonos mértékben lehet felelős mind a nő, mind a férfi a fogamzás elmaradásáért. A legújabb szülészorvosi tapasztalatok szerint pedig a párok 60%-ánál ma már a férfi megtermékenyítő képességével van baj. Hazánkban jelenleg minden 5. párt érint a meddőség (12 havi sikertelen fogamzási próbálkozást értünk ezalatt). Méreteit tekintve népbetegségnek számít és fontos megjegyezni, hogy nem azonos az impotenciával.

babacsalogato.hu
babacsalogato.hu

Egészséges spermakép – fokozott megtermékenyítő képesség
A megtermékenyítéshez megfelelő alakú, mozgékony, gyors spermiumokra van szükség, amelyek nem tévesztik a célt, megfelelő irányban képesek mozogni, kitartóan képesek úszni. Minél magasabb a spermiumok száma, annál biztosabb, hogy egészséges utód születik. Ez a szám ma minimum 20 millió hímivarsejt 1 ml ondóban, ennél kevesebb spermiumszámnál drasztikusan csökken a megtermékenyítőképesség.

Az új tudományos kutatások rávilágítottak, hogy a férfi szervezet egészségét helyreállítva a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok pótlásával, nagy előrelépést tehetünk az egészséges spermiumok termelődéséhez nem szervi eredetű meddőségi probléma esetén.

babacsalogato.hu
babacsalogato.hu

"A stressz megelőzésével vagy kezelésével, a környezeti ártalmak kiküszöbölésével, a sportolási és öltözködési szokások ésszerűsítésével, a vitaminok és nyomelemek hiányának pótlásával és természetes növény-kivonatokkal sokat lehet segíteni a férfiak meddőségén. Ilyen összetételű az az OGYÉI által gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény (Ferulant), amely egy amerikai és egy magyar cég együttműködése nyomán került hazai forgalomba" - mondja Prof. Dr. Ősapay György, meddőségi kérdésekkel foglalkozó szakember, aki amerikai tevékenysége után most ottani tapasztalataival idehaza is segíti a babáért küzdő párokat. Amerikai klinikai (Stanford University) adatok szerint a készítmény szignifikánsan növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát.

A gyermekvállalást még teljesen egészséges párok esetében is elő kell készíteni. Ha mindent megteszünk, hogy optimálisak legyenek a spermiumok és a petesejtek, elkerülhető lehet a hosszas, stresszes várakozás, és előre sokat segítünk a tervezett baba egészségének.

www.babacsalogato.hu

babacsalogato.hu
babacsalogato.hu
Még több cikk neked
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ

Szabó Győző két gyerek büszke édesapja: egy 21 éves nagylányé és egy 7 éves kisfiúé. Az Apa Magazin legújabb számának címlapfotózásán fiával, Misivel pózólt - mi pedig két póz közt kifaggatuk őt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem