Nő a meddőségi problémával küzdő férfiak száma

Az elmúlt 80 év nemzetközi statisztikái szerint a férfiak spermiumszáma egyenletesen és drasztikusan csökkent, kb. 35-40 évente feleződött.

A társadalolmban még mindig az a tévhit él, hogy a sikertelen fogamzásért, a korai vetélésért elsősorban a nők a felelősek. Az elmúlt évek statisztikai adatai erre rácáfolnak. Azonos mértékben lehet felelős mind a nő, mind a férfi a fogamzás elmaradásáért. A legújabb szülészorvosi tapasztalatok szerint pedig a párok 60%-ánál ma már a férfi megtermékenyítő képességével van baj. Hazánkban jelenleg minden 5. párt érint a meddőség (12 havi sikertelen fogamzási próbálkozást értünk ezalatt). Méreteit tekintve népbetegségnek számít és fontos megjegyezni, hogy nem azonos az impotenciával.

babacsalogato.hu
babacsalogato.hu

Egészséges spermakép – fokozott megtermékenyítő képesség
A megtermékenyítéshez megfelelő alakú, mozgékony, gyors spermiumokra van szükség, amelyek nem tévesztik a célt, megfelelő irányban képesek mozogni, kitartóan képesek úszni. Minél magasabb a spermiumok száma, annál biztosabb, hogy egészséges utód születik. Ez a szám ma minimum 20 millió hímivarsejt 1 ml ondóban, ennél kevesebb spermiumszámnál drasztikusan csökken a megtermékenyítőképesség.

Az új tudományos kutatások rávilágítottak, hogy a férfi szervezet egészségét helyreállítva a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok pótlásával, nagy előrelépést tehetünk az egészséges spermiumok termelődéséhez nem szervi eredetű meddőségi probléma esetén.

babacsalogato.hu
babacsalogato.hu

"A stressz megelőzésével vagy kezelésével, a környezeti ártalmak kiküszöbölésével, a sportolási és öltözködési szokások ésszerűsítésével, a vitaminok és nyomelemek hiányának pótlásával és természetes növény-kivonatokkal sokat lehet segíteni a férfiak meddőségén. Ilyen összetételű az az OGYÉI által gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény (Ferulant), amely egy amerikai és egy magyar cég együttműködése nyomán került hazai forgalomba" - mondja Prof. Dr. Ősapay György, meddőségi kérdésekkel foglalkozó szakember, aki amerikai tevékenysége után most ottani tapasztalataival idehaza is segíti a babáért küzdő párokat. Amerikai klinikai (Stanford University) adatok szerint a készítmény szignifikánsan növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát.

A gyermekvállalást még teljesen egészséges párok esetében is elő kell készíteni. Ha mindent megteszünk, hogy optimálisak legyenek a spermiumok és a petesejtek, elkerülhető lehet a hosszas, stresszes várakozás, és előre sokat segítünk a tervezett baba egészségének.

www.babacsalogato.hu

babacsalogato.hu
babacsalogato.hu
Még több cikk neked
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki

Valld be nyugodtan, néha te is csinálsz ilyeneket!

Elolvasom
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Elolvasom
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista

A házimunka az életünk része, ezért szülő és gyerek egyaránt akkor jár jól, ha már egészen apró korban rászoktatjuk a leszármazottainkat néhány alapvető feladatra, például hogy...

Elolvasom

Előfizetés