Főszerkesztőnk ajánlja: 7 cikk, amiért mindenképp érdemes beszerezni az Apa 2. számát

Megjelent az Apa magazin 2. száma! Íme 7 cikk, amiért érdemes beszerezni.

Szuper 6-os

Hogy mi történik aznap, amikor hazaviszitek elsőszülötteteket a kórházból? Leginkább felváltva hiperventilláltok és úgy érzitek, mostantól semmi sem lesz ugyanolyan, mint eddig. Erre a pillanatra ad hat kiváló tanácsot Bus István cikke, amik között olyan aranyköpések is vannak, mint hogy ne legyen túl jó csaj a bébiszitteretek.

Éld túl a kamaszkort!

Mármint te és gyereked egyaránt. Olyan 10 perc elolvasnod a cikket és garantálom, hogy utána jobban megérted, mi történik kamaszodó gyerekeddel, mint addig. Ráadásul konkrét tippeket is kapsz, ami mindkettőtöknek jól jön majd.

Amit tudnod kell a tűzoltókról

Kisgyerekes apaként muszáj kiművelni magunkat olyan dolgokban is, amikről eddig nem sokat tudtunk. A tűzoltóság minimum közepes szintű ismerete apasági alapkövetelmény, amihez egy profi tűzoltót kértünk fel, nehogy összekeverjük az emelőkosaras gépjárművet a gépezetes tolólétra gépjárművel.

Jégvarázs-terror

Nem tudsz úgy felnevelni egy gyereket, hogy ne nézz vele jelentős mennyiségű mesét, miközben pedig sokszor okkal érezheted úgy, hogy máglyán égetik az agysejtjeidet. Erről Winkler Róbert osztja meg tapasztalatait a legfrissebb Apa magazinban.

Gyerekkel étterembe?!

Sokan azt gondolják, hogy ehhez képest a Holdraszállás is csak egy könnyű délutáni séta, pedig kisgyerekkel étterembe menni nem lehetetlen küldetés. Ehhez a Michelin-csillag nagymestere, Jókuti András ad profi tippeket, akivel egy közös kutatást is készítettünk a magyar szülők étterembe járási szokásairól.

Net & gyerek & para

Azt mindannyian érezzük, hogy a gyerek és az internet veszélyes kombináció, Dezső András cikkéből viszont kiderül, hogy valójában mi magunk vagyunk a legnagyobb veszélyforrás. Meg persze kapsz néhány tanácsot, amikkel megvédheted a gyereked egy csomó netes veszélytől.

Anya bulizni megy

Egy apa magazinba kell, hogy legyen anya rovat! A legfrissebb számba Szabó “A Pesti Éjszaka Egykori Királynője” Sári írja meg kalandjait arról, milyen érzés – és időnként miért muszáj – kétgyermekes anyaként elmenni mulatni.

Még több cikk neked

Előfizetés