Ilyen lehet amikor apa nekiesik egy gyerek színezőnek - 11 viccesen morbid rajz

Forrás: univverse.org

Felnőtt szemmel néha többet is látunk a dolgokban, mint kéne...

Majdnem eldobtuk az agyunkat, amikor rátaláltunk ezekre a finoman szólva is újraértelmezett gyerek színezőkre. Valahogy így képzeljük: apa is le lett ültetve a rajzolós kisasztalhoz, és elé lett tolva egy színezős füzet. Amikor a gyerek már megunta a közös firkálást és már nem is figyelt oda, - mi több, otthagyta apát az asztalnál és új tevékenységbe kezdett-, apa felfedezte a lehetőségeket a rajz körvonalainak újragondolásában. Húzott egy-két vonalat, amitől már alapból egész más lesz a kép értelme, majd ezután bőszen ki is színezte. Maximum anyának hencegett vele, de a kölyök elől jól eldugta. Aztán valahogy mégis kikerült a netre, mi meg némán nevetünk rajta magunk elé bámulva, mert morbid ugyan, de pontosan tudjuk, hogy van az az állapot, amikor "megcsillan a kreatív énünk". Ejnye-bejnye apuka!

Nézd meg a galériánkat> 11 kép
Ilyen lehet amikor apa nekiesik egy gyerekszínezőnek...

(képek: univverse.org)

univverse.org

Még több cikk neked
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ

Szabó Győző két gyerek büszke édesapja: egy 21 éves nagylányé és egy 7 éves kisfiúé. Az Apa Magazin legújabb számának címlapfotózásán fiával, Misivel pózólt - mi pedig két póz közt kifaggatuk őt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem