Horgász a pácban! Ilyen, amikor végre kapásod van, de egy cápa elorozza előled a zsákmányt

Lehetsz te a Nagy ho-ho-horgász, de a Nagy fehér mellett ez nem sokat nyom a latba!

Két őrületes fordulat szakította meg a hétvégén az USA-beli Cape Cod-öbölben horgász expedícióra indult élmény turisták békés pecázását. A túra hajó kapitánya, Hap Farell szerint ugyan ez nem túl ritka esemény, az azonban nem túl jellemző, hogy egymás után két ilyen támadásnak is szemtanúi legyenek ugyanazon hajó utasai, és hogy még videóra is sikerüljön venni az akciót.

gif

A kapitány már négy évtizede hajózza az öböl vizeit, így látott már egy s mást kiugrani a vízből, de két ilyen rablást még ő is különösnek talált.

A délelőtti és a délutáni hajótúrák résztvevői ugyanis teljes nyugalommal és átéléssel végezték feladatukat, melynek célja a környéken élő óriás sügérek és hasonló méretes halak vízből való kifogása lett volna. Mielőtt azonban végre kiemelhették és megpillanthatták volna a vízből kifogott csodálatos zsákmányt, a környéken nyilvánvalóan finom falatra és könnyű prédéra leső nagy fehér cápák ellopták a botról a halakat és ezzel együtt a show-t is a horgászoktól, hiszen épp sikerült lefilmezni őket akció közben.

Figyelem! Akit régen is a hideg rázott a Cápa című filmtől, az most ne feltétlenól indítsa el ezt a felvételt! Mi szóltunk.

mashable.com

Még több cikk neked
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki

Valld be nyugodtan, néha te is csinálsz ilyeneket!

Elolvasom
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Elolvasom
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista

A házimunka az életünk része, ezért szülő és gyerek egyaránt akkor jár jól, ha már egészen apró korban rászoktatjuk a leszármazottainkat néhány alapvető feladatra, például hogy...

Elolvasom

Előfizetés