Rád jönne a frász, ha a gyerekek elkezdenék filccel kiszínezni az autód kárpitját?

Forrás: dailymail.co.uk

Ha ilyen belsővel rendelnéd az autódat, biztosan nem...

Bátran kijelenthetjük, hogy a Hertz új szintre emelte a gyerekszínezők, kifestőkönyvek piacát. Olyan belső kárpit-dizájnt álmodott meg ugyanis családi autókba, amelyet gyerekeink anélkül pingálhatnak ki kedvük szerint egy utazás alkalmával, hogy ezredszerre is rájuk szólnánk: "meg ne lássam mégegyszer!" Nem csak az ülések, hanem a plafon, a csomagtartó, de még a műszerfal is kisatírozható, - nem kizárt, hogy mi magunk is kedvet kapnánk néha egy kis színezéshez-, és olyan népszerű alakzatok sorakoznak rajtuk, mint házak, állatok, virágok, no meg persze kocsik és az utazással kapcsolatos szimbólumok.

Lehet, hogy ez volna az eddigi legokosabb megoldás arra, hogy egy hosszabb út alkalmával is könnyedén le tudjuk kötni a lurkókat, vagy legalábbis állandó feladatot biztosítsunk számukra? (Végre) elbúcsúzhatnánk a különböző DVD-lejátszók, zenei kütyük és társaik különböző tartalmából párhuzamosan szóló, és ezáltal rettentően zavaró zajától?

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
A családi autó valójában egy nagy kifestőkönyv. Mi van?

Ha az az ára, hogy nap mint nap egy gigászi kifestőkönyvvel járjunk munkába, ám legyen! Csak aztán nehogy munka helyett mi is elővegyünk egy-két filcet a kesztyűtartóból!

dailymail.co.uk

Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem