Nindzsákat meghazudtoló módon iktatta ki otthon ez a kisfiú a biztonsági kamerát

Forrás: people.com

Van ám bennük kurázsi!

Lemegyünk hídba ezektől a gyerekektől! Hogy micsoda technikáik vannak arra, hogy kitoljanak velünk, imádott szüleikkel, az valami elképesztő! Kérdezzétek csak meg ennek a 9 éves kisfiúnak a szüleit, akik biztonsági kamerát szereltek fel a TV-hez, hogy a srácok ne tudjanak filmet nézni éjjel, amíg ők mit sem sejtve az igazak álmát alusszák.

Olvasd el ezt is!

A 9 éves Nate ugyanis nagy mágus: testvérével együtt külön technikát eszelt ki a szülők elterelésére, így mikor már biztosan aludtak az "öregek", ők bizony kiosontak a szobájukból és kapcsolgattak még kicsit a csatornák között.

Kép
forrás: people.com

A gyerekek szülei a televízió mögé egy érzékelő és figyelő kamerát helyeztek el, mely ha mozgást érzékel a nappalijukban, akkor üzenetet küld a mobil készülékeikre. Nos, ezt a ketyerét akarta kiiktatni a 9 éves kissrác, így mintegy nindzsa kúszással áthaladt a nappalin, hogy kihúzza,- azaz hatástalanítsa a készüléket. Sikerült is neki, azonban arra nem számított, hogy ez a mozdulat is aktiválja a riasztást, így a Tv nézés aznap éjjel sajnos elmaradt.

A meglepetés azonban annál nagyobb volt, ami kiült a szülők arcára, amikor visszanézték a biztonsági kamera felvételeit. Íme!

Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem