Nindzsákat meghazudtoló módon iktatta ki otthon ez a kisfiú a biztonsági kamerát

Van ám bennük kurázsi!

Lemegyünk hídba ezektől a gyerekektől! Hogy micsoda technikáik vannak arra, hogy kitoljanak velünk, imádott szüleikkel, az valami elképesztő! Kérdezzétek csak meg ennek a 9 éves kisfiúnak a szüleit, akik biztonsági kamerát szereltek fel a TV-hez, hogy a srácok ne tudjanak filmet nézni éjjel, amíg ők mit sem sejtve az igazak álmát alusszák.

Olvasd el ezt is!

A 9 éves Nate ugyanis nagy mágus: testvérével együtt külön technikát eszelt ki a szülők elterelésére, így mikor már biztosan aludtak az "öregek", ők bizony kiosontak a szobájukból és kapcsolgattak még kicsit a csatornák között.

Kép
forrás: people.com

A gyerekek szülei a televízió mögé egy érzékelő és figyelő kamerát helyeztek el, mely ha mozgást érzékel a nappalijukban, akkor üzenetet küld a mobil készülékeikre. Nos, ezt a ketyerét akarta kiiktatni a 9 éves kissrác, így mintegy nindzsa kúszással áthaladt a nappalin, hogy kihúzza,- azaz hatástalanítsa a készüléket. Sikerült is neki, azonban arra nem számított, hogy ez a mozdulat is aktiválja a riasztást, így a Tv nézés aznap éjjel sajnos elmaradt.

A meglepetés azonban annál nagyobb volt, ami kiült a szülők arcára, amikor visszanézték a biztonsági kamera felvételeit. Íme!

Még több cikk neked
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki

Valld be nyugodtan, néha te is csinálsz ilyeneket!

Elolvasom
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Elolvasom
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista

A házimunka az életünk része, ezért szülő és gyerek egyaránt akkor jár jól, ha már egészen apró korban rászoktatjuk a leszármazottainkat néhány alapvető feladatra, például hogy...

Elolvasom

Előfizetés