Elem kell hozzá? Néhány kölyök próbál rájönni, hogy működött régen a kazetta. - VIDEÓ

Forrás: fatherly

Egyikőjük odaveti az apjának: jó, de te tök öreg vagy!

Atyagatya! Hogy tényleg ennyire öregek lennénk? Egy 3 gyerekes apuka egyik nap gondolt egyet, és elővett egy doboz régi kazettát a szekrény tetejéről. Úgy gondolta, tesz egy próbát és odaadja őket a 9,10 és 12 éves gyerekeinek azzal a feladattal, hogy hallgassák meg mi van rajtuk. Nos, az apukának egész biztosan hamar leolvadt az arcáról a mosoly, amikor konstatálta, hogy a kölyköknek tényleg semmi, de semmi lövésük nincs arról, hogy hogyan működik ez a 20. századi zenehordozó kütyü.

A gyerekek egyebek mellett a fülükhöz emelték a kazettát, mintha csak egy telefon volna, de olyan megoldási ötlet is született, hogy tegyék be valahogy a TV-be. Arról nem is beszélve, hogy megkérdezték, kell-e bele elem, vagy, hogy hol kell hozzá csatlakoztatni a fülhallgatót. Bizony-bizony, a CD-k térhódítása után már nem volt megállj a technikai újításoknak, és nézzétek meg: ma már az internetről streamelhető zenéknél tartunk, bárhol is legyünk a világon, elérjük a kedvenc muzsikánkat. Apró vigasz a nosztalgikus lelkűeknek, hogy újra hódít a bakelit, persze már sokkal precízebb és jobb lejátszó készülékekkel, mint annak idején. Most azonban nézzétek meg a három gyerek elképedt ábrázatát és küzdelmüket a kazettával!

fatherly.com

Még több cikk neked
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?

Adunk néhány tippet, hogy a mozi igazán élmény lehessen!

Elolvasom
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka

Nem semmi lesz majd később ilyen gyerekkori fotókat visszanézni!

Elolvasom
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek

"Nem titok és szerintem nem is szégyen, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől tartok egy kicsit, sőt, olyanok is, amikre gondolni sem akarok, mert félelemmel töltenek el."

Elolvasom

Előfizetés