Végre itt egy hordozható pelenkázó, ami majdhogynem megmentheti az életed

Forrás: amazon.com

Ennek köszönhetően bárhova magaddal viheted a babádat.

Biztos te is többször belefutottál már abba a helyzetbe, hogy amikor magaddal vitted a kicsit szórakozni, - egy bárba, étterembe, szóval felnőtteknek kialakított helyre-, nem találtál megfelelő helyet a pelenkázáshoz a mellékhelyiségben. Pedig mikor máskor történnének a pelus-balesetek, ha nem egy szűk, egy mosdós helyiségben, ahol még megfordulni is alig tudsz? Nos igen, sajnos a legtöbb vendéglátóhely még itthon sincs felkészülve a babák fogadására, nem beszélve arról, hogy ha valahol találni pelenkázót, az is javarészt a női mosdóban van elrejtve - de ez egy más téma lehetne.

Ha mindenezek ellenére sem akarsz lemondani egy kis kikapcsolódásról, - márpedig miért is akarnál, ha amúgy szívesen viszed magaddal a gyerekedet-, akkor meg kell találnod a módját a tisztába tételnek, vagy így, vagy úgy. Szerencsére egy babaholmit gyártó cég felismerte ezt a piaci rést, így megalkották a felakasztható, hordozható pelenkázót, ami amúgy simán elfér a hátitáskádban, vagy a babakocsihoz tartozó tárolóban, ugyanis rendkívül kicsire összehajtogatható.

A "Baby Change-N-Go" névre hallgató szuper kelléket megrendelheted az Amazonról, mindössze 70 dollárért (kb. 20 ezer forint). Ha mégis sokallnád egy újabb kütyüért a pénzt, gondolj bele, mennyire megkönnyítené a szabadmozgásotokat, illetve, hogy akár egy második, harmadik baba is használhatja majd. Így már egészen megéri, nemde?

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
Íme a hordozható pelenkázó, ami elfér a táskádban!

amazon

Még több cikk neked
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?

Adunk néhány tippet, hogy a mozi igazán élmény lehessen!

Elolvasom
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka

Nem semmi lesz majd később ilyen gyerekkori fotókat visszanézni!

Elolvasom
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek

"Nem titok és szerintem nem is szégyen, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől tartok egy kicsit, sőt, olyanok is, amikre gondolni sem akarok, mert félelemmel töltenek el."

Elolvasom

Előfizetés