Kiss Ádám, a fater: megjelent a legújabb Apa magazin

Megjelent az Apa magazin legfrissebb száma, és immár hagyományainknak megfelelően most is Vida Ferenc főszerkesztő osztja meg veletek azokat a cikkeket, amiket tényleg nem hagyhattok ki benne:

James Bondot játszik a címlapon a legismertebb magyar humorista, Walther PPK helyett viszont ezúttal egy cumisüveg a fegyvere. Az Apa magazin legfrissebb számában ezen kívül találsz még tippeket arra, hogyan nevelhetsz olimpikont, mennyibe kerül a nyelvtudás és hogy hogyan éld túl, ha ikreid születnek.

A Playboy főszerkesztője ír a fitymaszűkületről


Tényeg, ráadásul rögtön a sajátjáról. Amikor először felmerült a téma, azt hittem, hogy viccel, István azonban nem viccelt. Ennél többet egyszerűen nem lehet és nem is akarok róla mondani, el kell olvasni!

Kép

Milyen lesz a világ, amikor felnőtt a gyermek?


Nehéz kérdés és persze mindannyiunkat baromira foglalkoztat, milyen képességek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Oké, hogy tanuljon nyelvet, de melyikkel kezdje? Írassuk be programozni? Esetleg keressünk neki egy sportot, amivel akár felnőttként is boldogulhat? Az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük választ adni a magazinban, többre pedig meg is találjuk azt.

Kép

8 jelenség, amit nehéz lesz elmagyaráznod a gyerekednek


Kétkazettás magnó? Telefonfülke? Videótéka? Babetta? Csupa olyan jelenség, amire nagyon furcsán fog nézni a gyereked, amikor elkezded magyarázni őket, pedig neked olyan magától értetődőnek tűnik mind. Ha valahol, itt azonnal kijön a generációs különbség – és akkor még a hétfői adásszünetről egy szó sem esett!

Kép

Belváros, vagy agglomeráció?


Fiatalként a belvárosban, családdal a kertvárosban jó élni? Egy fenét! A családi otthon helyszínének megválasztása ennél sokkal-sokkal összetettebb kérdés, amire nincs egy általános jó válasz, de ha átgondoljátok és rangsoroljátok az igényeiteket, akkor a végén kijön a helyes megfejtést.

Kép

Apával a sürgősségin


Kórházba menni mindig rossz, de ha a gyereket kell vinni, az különösen szörnyű. Új rovatunkban Dr. Kőnig Róbert, a János Kórház gyermeksebésze ad praktikus tanácsokat arra a helyzetre, ha a gyerekünk leesett a mászókáról.

Kép

Éld túl az ikreket!


Elég nagy változás az életedben, ha születik egy gyereked, az meg még nagyobb, ha rögtön kettő, vagy három is lesz. Öt ikres apát kérdeztünk meg arról, milyen az élet az első sokk után.

Kép

Húzzatok el messzire!


Az utazás mindig jó ötlet, ez nem változik azzal sem, ha történetesen családja lesz az embernek. Ilyenkor persze egy fokkal többet kell szervezni és több szempontot kell figyelembe venni, de a végeredmény mégis hasonló, amilyeneket húszas éveidben hátizsákos utazóként átélhettél, ha szerencsés voltál. Ha igen, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért érdemes elhúzni a családdal néhány hónapra, lehetőség szerint jó messzire.

Kép
Még több cikk neked
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ

Szabó Győző két gyerek büszke édesapja: egy 21 éves nagylányé és egy 7 éves kisfiúé. Az Apa Magazin legújabb számának címlapfotózásán fiával, Misivel pózólt - mi pedig két póz közt kifaggatuk őt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem