Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Forrás: fatherly.com

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Nálatok hogy zajlik a fürdés? Változó? Imádja a kölyök, vagy minden alkalommal visít, ha elüti az óra a fürdés-időt? Nos, ahány gyerek, annyiféle viszonyulás is van szerintük az esti fürdéshez.

Az is igaz, hogy miután rákapnak az ízére, van hogy órákig nem lehet kiimádkozni őket a kádból, hacsak nem vagyunk elég határozott és következetes szülők. Mert a pancsolás állati klassz dolog. Ha egyszer igazán belelendülnek a kicsik, akkor aztán van ricsaj a házban: megy a sikongatás, aztán csendes berregés, amit kacagás, fröcskölődés hangja vált fel és csak az nem tudja, hogy már legalább a bejárati ajtóig ázik a fürdőszoba, aki még soha nem ment be fürdő gyerekhez korábban.

Szóval kijelenthetjük, hogy a fürdés mindig óriási mérföldkő egy napban. Az imént leírt pancsolós folyamatot pedig ha csak teheted, megengeded a srácoknak, hiszen az is a játékuk része kell hogy legyen.

Egy apuka épp a napokban vált internet-sztárrá azzal, hogy szó szerint kihozta a maximumot a fürdetés-buliból, mondhatni a "hangulat" a plafonig hágott. Nézd csak miről is van szó:

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy milyen habfürdővel sikerült elérnie ezt a mount everesti magasságot! No meg arra is, hogy mit szólt hozzá a srácok anyukája.

A ti gyerkőcötök is örülne egy ilyen "habfürdőnek"? Írjátok meg, nálatok hogy zajlik a fürdetés!

fatherly.com

Még több cikk neked
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?

Adunk néhány tippet, hogy a mozi igazán élmény lehessen!

Elolvasom
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka

Nem semmi lesz majd később ilyen gyerekkori fotókat visszanézni!

Elolvasom
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek

"Nem titok és szerintem nem is szégyen, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől tartok egy kicsit, sőt, olyanok is, amikre gondolni sem akarok, mert félelemmel töltenek el."

Elolvasom

Előfizetés