Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Forrás: fatherly.com

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Nálatok hogy zajlik a fürdés? Változó? Imádja a kölyök, vagy minden alkalommal visít, ha elüti az óra a fürdés-időt? Nos, ahány gyerek, annyiféle viszonyulás is van szerintük az esti fürdéshez.

Az is igaz, hogy miután rákapnak az ízére, van hogy órákig nem lehet kiimádkozni őket a kádból, hacsak nem vagyunk elég határozott és következetes szülők. Mert a pancsolás állati klassz dolog. Ha egyszer igazán belelendülnek a kicsik, akkor aztán van ricsaj a házban: megy a sikongatás, aztán csendes berregés, amit kacagás, fröcskölődés hangja vált fel és csak az nem tudja, hogy már legalább a bejárati ajtóig ázik a fürdőszoba, aki még soha nem ment be fürdő gyerekhez korábban.

Szóval kijelenthetjük, hogy a fürdés mindig óriási mérföldkő egy napban. Az imént leírt pancsolós folyamatot pedig ha csak teheted, megengeded a srácoknak, hiszen az is a játékuk része kell hogy legyen.

Egy apuka épp a napokban vált internet-sztárrá azzal, hogy szó szerint kihozta a maximumot a fürdetés-buliból, mondhatni a "hangulat" a plafonig hágott. Nézd csak miről is van szó:

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy milyen habfürdővel sikerült elérnie ezt a mount everesti magasságot! No meg arra is, hogy mit szólt hozzá a srácok anyukája.

A ti gyerkőcötök is örülne egy ilyen "habfürdőnek"? Írjátok meg, nálatok hogy zajlik a fürdetés!

fatherly.com

Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem