DadTalks Hol kapható?
Előfizetek!
Előfizetek
Aktuális lapszámunkból

Bugyiszabály

Lányos (és fiús) apák folyamatos szorongását oldhatja az alábbi praktikus írás. Hogyan vegyük elejét annak, hogy gyerekünket szexuális zaklatás érje? Olvasd el az alábbi cikket, és kiderül, hogy megelőzheted a legrosszabbat.

Online zaklatás

A kiközösítés és a hajhúzkodás ma már tisztára oldschool zaklatási formák. A digitális platformok elterjedésével a bullying él és virul az interneten. Ráadásul ott, névtelenségbe burkolózva sokkal alattomosabb is a jelenség. Íme, az online zaklatási kisokos. Ideje megismerned.

A hibrid, a batár meg a többiek

Megtalálni a tökéletes családi autót 2020-ban sem lesz egyszerű. Most segítünk, hogy képbe kerülj a legfontosabb újdonságokkal.

Rákóczi Feri a jó zsaru

A népszerű tévés-rádiós műsorvezető a legutóbbi választásunkon megnyerte az Év ApáJa díJat – az Ismert Apa kategóriában. Hogy nem véletlenül, az az alábbi interjúból is kiderül. Rákóczi Feri a kevésbé szigorú, laza apa, ugyanakkor érzelmes is. Ráadásul a párkapcsolatába is befektet Jó sok energiát. Viszont az is kiderül az interJúból, hogy az altestével nem érez ízeket.

Apa elszabadul

A fapados repülés miatt egyre népszerűbbek a mikroszabadságok: néhány napra kiszabadulni a verkliből. Ezt érdemes néha a család nélkül, akár egyedül vagy barátokkal tenni. (Aztán, ha a hely tuti, akár visszatérni családostul!) A hatékonyság érdekében a tudatos szervezés itt is rendkívül fontos; ehhez adunk néhány tippet.

A szerkesztő levele
A szerkesztő levele




Bus István Főszerkesztő

Minden reggelem így kezdődik, ahogy a képen látod… Na jó, nem pont így, mert először kinyitom a szemem, vakarózni kezdek, a nejem pedig beleönti a számba a forró eszpresszót. Utána húsz percig tart, míg bebootolok és feláll a rendszer. (Mármint hogy bekapcsol az agyam.) Némi üveges tekintetű magam elé bámulás után felkapok valamit, és elhúzok Stefivel, a kislányommal az iskolába. Ekkorra már szellemileg is felépülök, és mire a suli lépcsőjére lépünk, már lazán cseverészünk.
Öt évig voltam korábban a Playboy főszerkesztője – mellette párhuzamosan apuka, és az Apa magazin szerzője is. Ha hiszed, ha nem, a két szerep nem igazán esett távol egymástól. Mert rájöttem: egy férfi az apasággal teljesedik ki igazán. Ha nem csak önmagára gondol, és magára veszi a gyereknevelés felelősségét – az az igazi. Az életben mindent vissza lehet csinálni. Hülye munkahelyet választottál? Felmondasz és kisétálsz. Egy hárpiával élsz egy fedél alatt? Árrivedercsi, mondod, és új életet kezdesz. Ha gyereked van… nos, azt soha többé nem lehet visszacsinálni. Rémisztő? Csak egy pillanatra. De ha belerázódsz, onnantól kezdve magától értetődik az egész, akár az egyenáram.
Apának lenni cool – ez az Apa magazin krédója. Apának lenni nem egy kereszt, nem egy hivatás, nem az önfeladás és önfeláldozás terepe. De csak akkor lehetsz cool apa, ha cool férfi is vagy. Magabiztos, vidám, az élet hullámain szörfölő fickó. Úgyhogy innentől kezdve egy kicsit magunkra is gondolunk. Sört főzünk, többet autózunk, utazgatunk – remekül szórakozunk. Kicsit olyanok leszünk, mint egy megállapodott playboy. Örülünk annak, amink van, a szorongást seggbe rúgjuk, és jobbá tesszük magunkat – meg egy kicsit a világot is, magunk körül.

Tetszettek a cikkeink és szeretnéd házhoz kapni a magazint?

Akciós előfizetési ajánlatunkat kár lenne kihagyni!

Érdekel
Érdekelnek a legújabb cikkeink, exkluzív tartalmaink?

Iratkozz fel hírlvelelünkre és elsőként olvashatod a legújabb tippjeinket a gyereknevelés minden területén!