Az Apa magazin és a Csodák Palotája jóvoltából 2018. június 17-én kedvezményes áron látogathattok el a hazánk legizgalmasabb science centerébe.

Apukák, figyelem! Szuper Apák napi program az Apa magazintól

Minden Apuka és gyermeke (legyen az gyermek vagy akár felnőtt korú) most 3600 Ft-ért fedezheti fel a Csodák Palotája varázslatos világát.

A 2 fő, Apa és gyermeke – aki lehet akár már felnőtt korú is - 3600-Ft-ért jöhetnek vasárnap 10.00-20.00 óra között.

Bizonyára hallott róla, hogy a 2017 őszén Óbudán - az addigi két helyszín összeköltözésével, a jól ismert játékok felújításával és új attrakciók létrehozásával - testet öltött egy világszínvonalú, többféle tudományágat felölelő, minden korosztálynak tartalmas programot nyújtó science center, a Csodák Palotája. Az 5000 m2 – es, két szintes tudományos szórakoztatóközpont nyolc tematikus egységgel - több mint 250 interaktív játékkal várja látogatóit, akik játszva ismerhetik meg a minket körülvevő világot. csopa.hu

A Csopát az (is) teszi nagyon különleges intézménnyé, hogy minden korosztály, nemzet számára kínál életkorának megfelelő, tartalmas szabadidős elfoglaltságot. A teljesség igénye nélkül kiemelve néhány fontosabb állomásunkat: a legkisebbeket a Csipet Csopa kijelölt útvonallal, a Buborék show-al illetve a Tudomány egy mesében című előadásokkal, az iskolás gyermekeket Kémcső klubbal, interaktív órákkal, látványos scinec show-kal, 250 kipróbálható játékkal, nyári táborokkal aközépiskolásokat különleges csocsókkal és érintőképernyős asztalokkal, az egyetemistákat szakmai programokkal, szabadulószobákkal, a fiatalokat randi útvonallal, különleges élményvetítésekkel, a családokat minden eddig említett lehetőséggel és a gyermekszülinapok rendezésével, a felnőtteket tematikus útvonalakkal és könnyed tudományos előadásokkal, az idősebbeket a Szenior Tudományos Klubbal illetve az unokákkal együtt kipróbálható játékokkal, programokkal várjuk. A külföldről érkező családokat és csoportokat a játékok mellett található angol nyelvű feliratokkal, játéklehetőségekkel, szabadulószobákkal, angol nyelvű science show-al, előadásokkal, laborfoglalkozásokkal illetve angolul tudó kollégákkal várjuk.

A Csopában bepillanthatunk a Természet műhelyébe, a Tudósok csarnokában fényképezkedhetünk a tudomány kiválóságaival, a Mágneses mezőben a vonzások és taszítások világát fedezhetjük fel, az Űrállomáson hazajuttathatunk egy földönkívülit, a Születés világában tabudöntögető módon járjuk körbe a felvilágosítás témaköreit, az Illúziók minden formája becsapja érzékeinket, a Logikai megállónál ördöglakatok és fejtörők ejtenek rabul, és még Newton almáskertjében is ücsöröghetünk. Az Öveges terem látványos előadásain a lángoló tűznyelvek, a pukkanások és durranások, a gomolygó füstkarikák ejtenek minket ámulatba, és akár mi magunk is aktív részesei lehetünk a bemutatónak. A Richter Gedeon laborban fehér köpenyt és védőszemüveget öltve kísérletező tudósok bőrébe bújhatunk.

A négy tematikus Szabadulószoba rejtélyeinek megfejtéséhez logika és kreativitás szükséges. Az 5D, 9D és Körmozi élményvetítések érzékszerveinket és bevállaló képességünket teszik próbára. A Csopa Playbar területén számos egyedülálló szórakozási lehetőséggel találkozhatunk. A képernyők szerelmeseit 27 interaktív asztal, a sportkedvelőket különleges csocsók és biliárdfoci pályák, a felfrissülni vágyókat pedig különleges lombikokban felszolgált frissítő italok várják.

Játszva megismered: A Csodák Palotája Óbudán 5000 m2-en, két emeleten több, mint 250 interaktív játékkal, 8 tematikus egységgel, élményvetítésekkel, látványos scinece show-kal, színes programokkal várja a világra és tudományra nyitott gyerekeket, felnőtteket!

Még több cikk neked
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ

Szabó Győző két gyerek büszke édesapja: egy 21 éves nagylányé és egy 7 éves kisfiúé. Az Apa Magazin legújabb számának címlapfotózásán fiával, Misivel pózólt - mi pedig két póz közt kifaggatuk őt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem