És ezt tudtad apa? - Ilyen hőmérséklet kell egy kisbabának

Útravaló, vagy kisokos, ami neked is jól jöhet egyszer.

Amikor először születik gyerekünk, akkor még mindenben mondhatni kezdők vagyunk. Csomó mindenre rácsodálkozunk a kis jövevénnyel kapcsolatban, például, hogy mennyire mások az igényei még, mint egy nagyobb gyereknek, vagy fiatal felnőttnek, illetve, hogy még akár az alapvető életfunkcióis is merőben eltérhetnek az általunk megszokottaktól. Bizony előfordul, hogy nem tudunk valamiről a picivel kapcsolatban, és mikor felfedezzük, esetleg megijedünk, nem vagyunk biztosak benne, hogy az a bizonyos dolog úgy van jól, ahogy van, vagy hogy miként kell az működjön egy kisbaba esetében.

Ilyen esetekre remek megoldás, ha mi is olvasunk egy kis "baba irodalmat", már akár a szülés előtt,- de persze sosem késő-, vagy időről-időre végignézzük kicsit kedvenc apás oldalunkat, mivel ott is számos hasznos tudás, tipp, ötlet mehet be a fejünkbe. Egy szónak is száz a vége: mostantól még több hasznos tudnivalóval, érdekességgel látunk el benneteket azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes tudni a kisbabákról, gyerekekről, amelyek nem biztos, hogy amúgy egy átlagos felnőtt számára egyételmű dolgok.

MINDEN, AMIT A HŐMÉRSÉKLETRŐL TUDNOD ÉRDEMES:

Nézd meg a galériánkat> 3 kép
Amit a baba hőmérsékletéről tudni érdemes
Még több cikk neked
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki
Senki sem tökéletes: 11 eszméletlen szülői baki

Valld be nyugodtan, néha te is csinálsz ilyeneket!

Elolvasom
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni
Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Elolvasom
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista
Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista

A házimunka az életünk része, ezért szülő és gyerek egyaránt akkor jár jól, ha már egészen apró korban rászoktatjuk a leszármazottainkat néhány alapvető feladatra, például hogy...

Elolvasom

Előfizetés