Neked van otthon Apa-füzeted? - így néz ki egy hasznos kiadvány apáknak

Forrás: apa-fuzet.hu

Ha még nem jutott el hozzád, mutatjuk hol tudod elolvasni!

Feleségemmel az első kisbabánkat várjuk és a héten első ízben látogatott meg bennünket a védőnő, hogy kiállítsa a várandós kiskönyvet és ellásson minket jó tanácsokkal, valamint hogy válaszoljon a felmerülő kérdéseinkre. Nagy meglepetésemre egy ajándék kiadvánnyal érkezett, ami egy kis füzetecske és kimondottan apáknak szól.

Olvasd el ezt is!

A kedves kis iromány rengeteg hasznos információt mond el nekünk, leendő apukáknak és ami még jobb, van második része is, ami a baba születése utáni időszakra készít fel. A füzet "A Három Királyfi, Három Királylány" mozgalom kiadványa, szerzői pedig két pszichológus, -Andrek Andrea és Léder László-, akik maguk is gyakorló szülők, ily módon pedig kiváltképp hitelesen osztják meg tapasztalataikat az olvasóval.

A második rész is sok érdekes témát dolgoz fel.
forrás: apafuzet.hu
A második rész is sok érdekes témát dolgoz fel.

Céljuk, hogy a szülői örömök elé néző olvasóknak válaszokat adjnak a bennük kavargó, megválaszolatlan kérdésekre, felkészítsék őket az előttük álló időszakra és eloszlassák kételyieket, esetleges félelmeiket.

Az első részben olyan témákkal is találkozhatsz, mint például: mire jó a tejfakasztó buli, vagy létezik-e apai ösztön, vagy hogy hogyan játszon egy apa az újszülött kisbabával.

A második kiadvány pedig olyan gondolatokkal foglalkozik, mint mondjuk a szex a baba születése után, vagy hogy tényleg azért sír-e a kicsi, hogy erősödjön a tüdeje.

Ha még nem kaptál ilyen kiadványt, az internetről ingyen is le tudod tölteni innen: Apa-füzet I. és Apa-füzet II.

Még több érdekességért pedig látogass el "A Három Királyfi, Három Királylány" mozgalom weboldalára.

apa-fuzet.hu

Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem