Ilyen, amikor egy 5 éves tanít meg arra, hogyan kösd be egyszerűbben a cipődet

Forrás: redtri.com

Lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, mint a sok "átfűzöm-áthurkolom"...

Emlékszel még, hogy te mikor és hogyan tanultál meg cipőt bekötni? Ugye neked is úgy rémlik, hogy elsőre nem volt egy könnyű mutatvány? Van aki például évekig próbálkozik az alul áthúzós, klasszikus vonulattal, aztán feladja, mert a hurok készítős megoldás egyszerűbbnek tűnik számára. Utóbbiak közül sokan még ma sem tudnak napirendre térni a ténnyel, hogy új cipő vásárlásakor miért és hogyan van olyan bonyolultan bekötve a legtöbb lábbeli és alig várják, hogy az új szerzeménnyel hazatérve újrafűzhessék az egészet.

Gondolj csak bele, ha ez még felnőtt korban is bosszantó jelenség, akkor milyen lehet egy kisgyerek számára, akinek egy ilyen cipő befűző szeánsz jócskán próbára teszi nem csak az ügyességét, de a türelmét is!

Olvasd el ezt is!

Azonban szerencsére a legfiatalabb generációnak is vannak úttörői, akik a maguk módján újraértelmezik a dolgokat és akik nemes egyszerűséggel adják tovább tudásukat társaiknak.

Mint például ez a felvételen látható 5 éves kisfiú is, aki állítása szerint az egyik barátjától tanulta meg a "tuti módszert", most pedig megengedte, hogy szülei ország-világ elé tárják egy videó keretében. Nem semmi ugye? Talán a ti gyerkőctök is kezdhetné ezzel? Megmutatjátok neki mondjuk egy sportcipőn?

redtri.com

Még több cikk neked
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?
Mikor érdemes először moziba vinni a gyereket?

Adunk néhány tippet, hogy a mozi igazán élmény lehessen!

Elolvasom
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka
Egyszer abszurd, másszor elgondolkodtató fotókat készít gyerekeivel ez az apuka

Nem semmi lesz majd később ilyen gyerekkori fotókat visszanézni!

Elolvasom
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek
9 dolog, amitől a leginkább félek, mióta megtudtam, hogy apa leszek

"Nem titok és szerintem nem is szégyen, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől tartok egy kicsit, sőt, olyanok is, amikre gondolni sem akarok, mert félelemmel töltenek el."

Elolvasom

Előfizetés