Ilyen, amikor egy 5 éves tanít meg arra, hogyan kösd be egyszerűbben a cipődet

Forrás: redtri.com

Lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, mint a sok "átfűzöm-áthurkolom"...

Emlékszel még, hogy te mikor és hogyan tanultál meg cipőt bekötni? Ugye neked is úgy rémlik, hogy elsőre nem volt egy könnyű mutatvány? Van aki például évekig próbálkozik az alul áthúzós, klasszikus vonulattal, aztán feladja, mert a hurok készítős megoldás egyszerűbbnek tűnik számára. Utóbbiak közül sokan még ma sem tudnak napirendre térni a ténnyel, hogy új cipő vásárlásakor miért és hogyan van olyan bonyolultan bekötve a legtöbb lábbeli és alig várják, hogy az új szerzeménnyel hazatérve újrafűzhessék az egészet.

Gondolj csak bele, ha ez még felnőtt korban is bosszantó jelenség, akkor milyen lehet egy kisgyerek számára, akinek egy ilyen cipő befűző szeánsz jócskán próbára teszi nem csak az ügyességét, de a türelmét is!

Olvasd el ezt is!

Azonban szerencsére a legfiatalabb generációnak is vannak úttörői, akik a maguk módján újraértelmezik a dolgokat és akik nemes egyszerűséggel adják tovább tudásukat társaiknak.

Mint például ez a felvételen látható 5 éves kisfiú is, aki állítása szerint az egyik barátjától tanulta meg a "tuti módszert", most pedig megengedte, hogy szülei ország-világ elé tárják egy videó keretében. Nem semmi ugye? Talán a ti gyerkőctök is kezdhetné ezzel? Megmutatjátok neki mondjuk egy sportcipőn?

redtri.com

Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem