Karácsonyi ajándékozás stressz nélkül?

Valljuk be, ez nem túl egyszerű feladat, hiszen közben a többi vásárlóval is meg kell küzdenünk az adott termékből található utolsó darabokért...

A karácsonyi előkészületek minden évben egyre hamarabb kezdődnek...
Már november közepétől karácsonyi díszítéssel találkozhatunk az üzletekben, bevásárlóközpontokban. Egyre több helyen találkozunk különböző cikkekkel a megfelelő karácsonyi előkészületekről, az üzletek katalógusaiban pedig már a karácsonyi ajándékszettek közül válogathatunk. Kezdődik a fejtörés…Mit is ajándékozzunk a karácsonyra szeretteinknek?

Van aki egész évben azt figyeli a beszélgetések során, mi az, amire a másiknak szüksége lehet, mivel szerezhetne neki meglepetést karácsonykor. Valljuk be, ez a rohanó életvitelben egyre nehezebb feladat. A reggeli készülődés után a gyerekeket gyorsan elvisszük a bölcsödébe/óvodába/iskolába, rohanunk a munkahelyre, délután különböző foglalkozásokra, korrepetálásra visszük a gyerekeket majd este fáradtan végre hazaesünk.

Ez a körforgás megy egészen karácsonyig, pontosabban néhány nappal szenteste előttig, amikor is ráeszmélünk, hogy úristen, még senkinek se készültünk ajándékkal! Ilyenkor jöhet az utolsó pillanatos vásárlási láz, róbáljuk az egyre csak fogyatkozó bolti készletekből a lehető legjobb, legszebb ajándékokat megtalálni.

A Müller Drogéria pont az ilyen helyzetekre készítette ajándékkártyáit. Nem kell válogatnunk a termékek között, nem kell a fogyatkozó akciós készletért az üzletbe rohannunk és azon aggódni, vajon belefér-e minden ajándék az erre szánt összegbe. Egyszerűen csak ki kell választanunk a rendelkezésre álló ajándékkártya típusok közül, hogy melyikkel szeretnénk meglepni szeretteinket az ünnepekkor és a kasszánál az általunk válaszott összegben feltölteni azt. Így biztosak lehetünk abban, hogy mindenki a maga számára legkedvesebb és legkívánatosabb terméket találja meg a hatalmas választékban, legyen szó parfümről, szépségápolási termékről, játékról vagy speciális élelmiszerekről.

Még több cikk neked
Jobban kell neki a figyelmed, mint gondolnád! 3 fontos szokás, amit vezess be annak érdekében, hogy meg is kapja!
Jobban kell neki a figyelmed, mint gondolnád! 3 fontos szokás, amit vezess be annak érdekében, hogy meg is kapja!

„Apa, apa, apa! Figyelsz te rám egyáltalán?”

Elolvasom
14 életszagú fotó, ami tökéletesen demonstrálja, hogy milyen fiúkat nevelni
14 életszagú fotó, ami tökéletesen demonstrálja, hogy milyen fiúkat nevelni

Magunkra ismerni és nevetni természetesen ér és érdemes.

Elolvasom
Ezért jó, ha mindig elkíséred a párod az ultrahangra: 5 nyomós érv
Ezért jó, ha mindig elkíséred a párod az ultrahangra: 5 nyomós érv

Ha eddig hezitáltál volna, hogy elkísérd-e a kismamát az ultrahangra, reméljük most sikerül meggyőznünk!

Elolvasom

Előfizetés