Még hogy lombház! Ez a Star Wars-os főhadiszállás minden gyerek (és apa) álma!

Forrás: twitter

Vajon ki töltene több időt egy ilyen birodalmi lépegetőben, te vagy a gyerek?

Colin Furze egy hazájában igen ismert youtuber apuka, aki mindenféle őrült találmánnyal hódít a neten. Értsd ezt úgy, hogy amikor csak kipattan a fejéből egy technológiai csoda ötlete, ő azonnal erős késztetést érez rá, hogy megépítse, valamilyen szinten működőképessé tegye és persze ki is próbálja és fel is töltse a Youtube csatornájára. Ha gyerekded lelkünk mélyére pillantunk, bizony mi is úgy érezzük: szívesen lennénk gyerekek az ő családjukban. A most következő "hadiszállást" ugyanis Colin a Csillagok háborúja rajongó kisfiának építette, gondolhatjátok, hogy mekkora siker közepette.

Kép
forrás: twitter

Az AT-AT (All Terrain Armored Transport), azaz birodalmi lépegető minden bizonnyal életnagyságúra sikeredhetett, a videó alapján ugyanis boldogan elfér benne nem csak az apuka, de egyszerre még két gyerek is. Belül egy komplett irányítóközpont kapott helyet, amiről valljuk be: gyerekként mi még csak ábrándozhattunk. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy vajon mit szólnak a látszólag kertvárosi övezetben, a házak közül kimagasló monstrumhoz a kedves szomszédok, de ezt talán sosem tudjuk meg. A lényeg, hogy mi most egy videóban bekukkanthatunk az "erőd" kulisszatitkaiba.

playboy.com

Még több cikk neked
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ
Kire ütött ez a gyerek: Szabó Győző most mindent visszakap kisfiától, amit valaha ebben az életben elkövetett - VIDEÓ

Szabó Győző két gyerek büszke édesapja: egy 21 éves nagylányé és egy 7 éves kisfiúé. Az Apa Magazin legújabb számának címlapfotózásán fiával, Misivel pózólt - mi pedig két póz közt kifaggatuk őt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Elolvasom
Itt a tavasz, vele együtt az Apa magazin legfrissebb száma.
Itt a tavasz, vele együtt az Apa magazin legfrissebb száma.

Ezúttal is főszerkesztőnk, Vida Ferenc szedte össze öt kedvenc cikkét a lapból. Popeye, gasztroapák és vloggerek minden mennyiségben.

Elolvasom

Előfizetés