"Kezelési útmutató" anyához karácsony estére 6 lépésben

Forrás: Getty Images

Egy anyuka karácsonykor végzett önismereti munkáinak összegzését olvashatjátok útmutató formájába öntve.

A legtöbb nő, - főként miután édesanya válik belőle-, nem csak egy gyönyörű közös ünnepnek, hanem egy tökéletesre kivitelezendő komplex feladatnak éli meg a karácsonyt.

Hogy miért? Nos, a válasz roppant egyszerű Uraim: mert tökéletesnek kell lennie és kész.

Olvasd el ezt is!

Kár is ezt a kérdéskört bolygatni. A nők fejében egészen másképp jelenik meg az ünnep fogalma, mint a féfiakéban, mondhatnánk úgy is, hogy kicsit jobban ki van színezve. Az ő tökéletesre mintázott elképzelésükben már november óta minden pirosban, aranyban, eszüstben és persze zöldben pompázik, hatalmas szalagokkal átkötve.

Legtöbbünket nem csak a saját elképzeléseink mozgatnak, hanem leginkább azt tartjuk szem előtt, hogy a gyermekünknek minél csodálatosabb miliőt teremtsünk az ünnepre, hogy sikerüljön megszerettetnünk vele ezt a páratlan időszakot.

Jól tudjuk azt is, hogy a ti szemetekben talán számtalan fölösleges, hasztalan, vagy túlgondolt dolgot is teszünk, amelyek nélkül is minden bizonnyal lezajlana a karácsony, de higgyétek el, semmilyen erőfeszítésünk nem vész kárba. Épp ezért, ha boldog békés ünnepeket szeretnétek a magatokénak tudni, vagy legalábbis túlélni bennünket a készülődés ideje alatt, akkor ezt az útmutatót most jól vágjátok zsebre! Köszönjük!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
"Kezelési útmutató" anyához karácsony estére 6 lépésben

Van még némi szuper tipped a témában? Ne késlekedj megírni kommentben!

Még több cikk neked
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget
Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget

Jjúnius 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban.

Elolvasom
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten
Ez a hétvége az apukák ünnepe lesz a Gyerek Szigeten

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal:

Elolvasom
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye
9 jel, hogy gyermekednek a digitális szakmában a helye

Legyen fiú vagy lány, 2 vagy 12 éves, ha az alábbi jelekkel találkozol, nem kizárt, hogy gyermeked egy nap programozó, webfejlesztő, szoftverfejlesztő, vagy más hasonló, IT területen dolgozó szakember lesz. És valószínűleg nagyon jó is!

Elolvasom

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem